Gratis proefles

Recensies

Guusje schreef

Hele fijne lessen met begrip voor zenuwen! Ik heb heel veel geleerd :)

Jacinthia schreef

Super fijne rijschool! De lessen waren super duidelijk en fijn! Alles wordt duidelijk uitgelegd en je krijgt genoeg de tijd om alles onder de knie te krijgen! Zeker een aanrader!

Bram van turnhout schreef

Erg gezellige en duidelijke manier van lesgeven, houdt rekening met hoe je bent en wat je kan en niet. Wil de rijschool bedanken en in het speciaal Jan mijn instructeur, het was altijd gezellig en maakte elke les weer stappen richting mijn rijbewijs. Bedankt!!!

Amy schreef

Hele fijne rijschool. Alles wordt op een rustige manier uitgelegd en dat vond ik erg fijn. Door de rust en het vertrouwen van de instructeur, bleef ik ook rustig, ook als het niet goed ging. Bedankt!

Erik Scholten schreef

Ik heb erg veel kunnen leren van deze lessen en weet dat ik nu veilig kan reiden.

Dennis van spreeuwel schreef

Jan, super bedankt voor de fantastisch leuke en vooral productieve lessen. Ik heb er veel van je geleerd en het was fijn om bij je in de auto te zitten. En tot op de weg

Sterre van Beers schreef

In één keer geslaagd! Jan, bedankt voor de gezellige en natuurlijk productieve rijlessen dankzij jouw rust en vertrouwen was het voor mij een erg positieve ervaring om bij jullie te lessen. Tot op de weg en nog veel succes!

Chayenne Berkers schreef

Ondanks mijn rijangst toch de eerste keer geslaagd. Dit was mij zonder alle gezellige en leerzame lessen nooit gelukt! Jan bedankt voor je geduld, maar vooral voor je vertrouwen in mij!

Linda Hermens schreef

Jan, heel erg bedankt voor alle leuke, gezellige en leerzame lessen. Dankzij jou ben ik in één keer geslaagd! Succes in de toekomst en ik kom je vast nog wel een keer tegen op de weg! Groetjes Linda

Maxime Teurlings schreef

Ik heb hele gezellige lessen, maar ook productieve lessen gehad. Super bedankt Jan voor de ontzettende leuke en leerzame lessen. Het was altijd erg gezellig bij u in de auto en we konden altijd lekker gezellig kletsen over van alles. Mijn broertje komt ook zeker bij u lessen!

Laat een reactie achter