Gratis proefles

Recensies

Vito schreef

hartstikke bedankt voor alle goede en leuke lessen, wat mij betreft veruit de beste rijschool van tilburg. super bedankt Jan voor alle lessen!

Judith Frissen schreef

Het was absoluut een goede keuze om bij jullie te gaan lessen! Ik heb er veel van geleerd! Bovendien heb ik alle lessen ook als leuk en gezellig ervaren. Daarnaast stelde ik de humor ook op prijs. Nogmaals bedankt, Sander!

Elsbeth Brouwers schreef

Gezien de faal/rijangst waarmee ik aan mijn rijlessen begon nooit gedacht dat het mij zou lukken om in 1 x mijn rijbewijs te halen. Wonder boven wonder is het, dankzij Jan, toch gelukt!! � Onzettend bedankt voor de leerzame, gezellige lessen en het eindeloze geduld, Jan (en Cynthia!).

Nash Sterke Schreef: schreef

Jan, Erg bedankt voor de fijne en leuke lessen. Je hebt mij tijden de rijlessen meer zelfvertrouwen gegeven daar ben ik u erg dankbaar voor. Daardoor ben ik in 1 keer geslaagd. Bedankt Jan!!!

Tim schreef

Sander, dankjewel voor de fijne, leerzame, leuke lessen! Je zal de koffie wel missen nu. Je kan altijd nog langs komen voor een bakkie! ;)

Mike Janssen schreef

Geweldige lessen gehad bij Jan. Altijd genoten van onze leerzame en zeer gezellige lessen. En dan nog in 1 keer slagen ook!!! Bedankt Jan. Mike Janssen

Bram schreef

Veel leerzame ritten gemaakt onder begeleiding van Jan. Met de handige tips and feedback ben ik in 1 keer geslaagd. Super bedankt Jan! Bram

Manon schreef

Het waren goede en gezellige lessen en ik ben in 1 keer geslaagd! Een echte aanrader dus. Bedankt jan! Manon Demoet

Milou schreef

Leren autorijden vond ik een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan. Ik vond het echt niet maklelijk maar dankzij Jan heb ik wel in 1 keer mijn examen gehaald! Heel erg bedankt! Milou

Beau schreef

Professioneel, rustig, duidelijk, begripvol, als je bij Jan in de auto zit dan ben je al goed op weg naar je rijbewijs. Een aanrader voor iedereen die een goede verkeersdeelnemer wil worden.

Laat een reactie achter