Gratis proefles

Recensies

Jasper schreef

Ontzettend fijn gelest bij instructeur Sander. Alles is goed georganiseerd en er wordt flexibel om gegaan met het inplannen van lessen. Je krijgt echt les op de manier die het beste bij jou als leerling past, maar ook is het altijd erg gezellig in de auto; zo kun je lekker ontspannen leren rijden. Sander en Jan, heel erg bedankt!

Bram van den Dries schreef

Heb een hele leuke tijd gehad bij Jan en hij heeft me goed geholpen. Je kunt gezellig gesprekken hebben en veel lachen. Deze rijschool is zeker een aanrader ! Veel succes allemaal ?

Thijs van Duin schreef

Ik heb eerst bij een andere rijschool les gehad en ben bij mijn eerste examen gezakt :( Toen kwam ik bij Jan en ik had na 2 lessen al spijt dat ik niet eerder was overgestapt, Jan heeft mij in een paar lessen super veel bijgebracht waardoor ik de tweede keer ben geslaagd. Jan, nogmaals bedankt voor de super toffe en gezellige lessen!!!!! ???

Niels schreef

Super rijschool die je extra helpt op de punten waar dat nodig is en goed inzicht heeft of je klaar bent voor het examen. Als je niet tegen slechte humor kan moet je wel even opletten welke leraar je neemt

Rody Coehorst schreef

Super lessen gehad van Jan. Veel geleerd en in 1x geslaagd een super rijschool bedankt voor de fijne lessen. Groetjes Rody

Sam Stigter schreef

Super fijne lessen gehad van Cynthia! En niet alleen Zij maar het hele team stond voor mij klaar, dus bedankt allemaal! Rijschool zeker een aanrader. (Ook voor onzekere rijders zoals ik zelf)

Ursula schreef

Beste Jan en Sander, Super bedankt voor de rijlessen en het helpen van het halen van m'n rijbewijs! Ook bedankt voor het aanhoren van m'n roddels en m'n irritaties ? Thaaaanks!

Jorn schreef

Sander, super bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Daarnaast altijd in voor grapje(s)! Ook de rust tijdens de lessen is als zeer fijn ervaren. Al met al, bedankt!

Thomas schreef

Hoi Jan, bedankt voor de rijlessen. Ik heb er veel van geleerd en ben nu gelukkig eindelijk geslaagd. Thomas

Emma schreef

Jan, heel erg bedankt voor alles! De lessen waren altijd erg gezellig en ik heb er super veel van geleerd. Ben echt kei blij met mijn rijbewijs!!!!! Emma

Laat een reactie achter