Gratis proefles

Recensies

Jeroen Bakker schreef

Jan, ontzettend bedankt, Zeer goede begeleiding, duidelijke uitleg en natuurlijk altijd gezellig in de auto. Daardoor ook in 1x geslaagd. Deze rijschool is zeker een aanrader.

Anne schreef

Sander, bedankt voor alle leuke lessen waar ik zoveel heb geleerd.

Berdine schreef

Jan heel erg bedankt voor alle gezellige maar bovenal leerzame rijlessen. Ik heb ontzettend veel van u mogen leren. Uw geduld en vertrouwen hebben ervoor gezorgd mijn rijbewijs in 1x heb gehaald.

veerle kleijnen schreef

Jan en Sander, hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame lessen waar natuurlijk ook veel bij gelachen werd!

Maj schreef

Jan, ontzettend bedankt voor de leuke lessen en je geduld! Dankzij jou heb ik nu het vertrouwen (en het papiertje) om zelf kilometers te gaan maken!

Tom schreef

vanochtend in 1 keer geslaagd, had het even niet meer verwacht maar het kwam gelukkig goed! Jan en Sander erg bedankt voor alle rijlessen en de gezelligheid! Groetjes, Tom van de Wijgert

Dayenne schreef

Sander heel erg bedankt voor de grappige maar vooral ook leerzame lessen en het eeuwige geduld... haha gelukkig in 1 keer geslaagd. We zien elkaar vast nog een keertje op de weg ☺ Groetjes Dayenne

Mathijs schreef

Dankzij de goede lessen van Sander in 1x geslaagd voor mijn rijexamen. Bedankt!

Alexander van Amelsvoort schreef

Toplessen gehad van Jan, nu erg blij met mijn rijbewijs! Bedankt!

Bart Senden schreef

Dankzij Jan in 1 keer het rijexamen gehaald! Erg leerzame lessen gehad waarin ik structureel beter werd, kan deze rijschool zeker aanbevelen aan iedereen.

Laat een reactie achter